Projektet tona

30 Nentor 2009
Per sezonin qe sapo kaloi e ne vazhdimesi te ketij muaji kompania ka shitur shume prej objekteve te saj, Usluga Construction Company ka shitur apartamente dhe dyqane me cmimet me konkurruese ne treg, duke lene pas cdo kompani tjeter ndertimi. Kete sezon kompania USLUGA ofron ulje cmimi prej 28% ,oferte e limituar.


Imobiliare
Usluga Real Estate ju ofron nje sherbim te personalizuar per shitje, blerje dhe qera te pasurive te patundeshme. Zyra eshte ne funksion te individeve te interesuar,kjo zyre ofron informacion te hollesishem per cdo objekt qe disponohet. Ofron zgjidhjen me te mire per shtepine,vilen,zyren, pronen apo dyqanin qe do te merrni me qera ta blini apo ta shisni,me cmimet me konkurruese ne treg. Ofron faqen e saj internetit per prezantimet e pronave te patundeshme si dhe marketimin me te mire te objekteve .